Volledig scherm
© Thinkstock/Burgernet

Burgernet-oproep na aanrijding in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag een Burgernet-oproep uitgestuurd omdat een automobilist was doorgereden na een aanrijding. Dat gebeurde op de kruising van de Sloeweg en de Burgermeester van Woelderenlaan in Vlissingen.

Een personenauto zou daar een ander voertuig hebben geraakt en vervolgens zijn weggereden. De bestuurder van het aangereden voertuig raakte lichtgewond en werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld.

In het Burgernet-bericht werd gevraagd om uit te kijken naar 'een kleine auto, lila of roze van kleur'. Korte tijd later werd een voertuig aangetroffen dat aan de beschrijving voldeed. De politie onderzoekt de zaak.

  1. Moet Helma binnenkort haar kangoeroes afstaan?

    Moet Helma binnenkort haar kangoeroes afstaan?

    Vanaf 1 juli mogen 153 soorten huisdieren niet meer worden gehouden. Het ministerie van Economische Zaken heeft een 'zwarte lijst' opgesteld, met daarop zoogdieren als de oostelijke grijze reuzenkangoeroe, de gestreepte jakhals en de Amerikaanse eland. Tegenstanders van het dierenverbod zijn niet blij met de plannen en bieden verzet. Een van die bijzondere dierenliefhebbers is Helma van Dijk uit Elst. Op een oude manege houdt zij 20 kangoeroes en walibi's. ,,Het is een uitdaging om voor zulke dieren te zorgen. Ze spelen een grote rol in mijn leven.’’