Volledig scherm
Gat in het dak bij de brand in de Stikkerstraat. © Rob Paardekam

Brand Stikkerstraat Goes: 'bewoner wilde wespennest uitroken'

GOES - In een woning aan de Stikkerstraat in Goes heeft zaterdag om 10.00 uur korte tijd brand gewoed. Alle bewoners waren uit het pand.

De brandweer heeft een deel van het dak weggehaald. Verder zijn alle bewoners van de naastgelegen huizen uit voorzorg uit hun huizen gehaald. Om 10.15 uur was de brand meester. Vanwege de rook in de twee naastgelegen huizen schakelde de Veiligheidsregio Zeeland de stichting Salvage in om de schade te onderzoeken en af te handelen.

Volgens meerdere omwonenden zou de bewoner van het huis een wespennest proberen uit te roken. Afgelopen donderdag was er ook al een brandmelding op het adres. "Echt goed kan hij dat dus niet", zegt een omwonende. "Voor 150 euro kan je het laten doen."

Volledig scherm
Brandweer in de Stikkerstraat Goes © Rob Paardekam
  1. Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva de Bruin maakte de afgelopen dagen veel los met haar open brief aan Kees van der Staaij. Ze schreef deze brief naar aanleiding van het opiniestuk dat Van der Staaij over euthansie had geschreven in de The Wall Street Journal. De 24-jarige Nijmeegse voelt zich gesteund door de vele positieve reacties van voor- én tegenstanders van euthanasie. ,,Ik heb niets van hem (Van der Staaij red.) gehoord, dus ik weet niet of hij de brief heeft gelezen.’’