Volledig scherm
Boerin Bertie uit het tv-programma Boer Zoekt Vrouw vaart mee op een boot tijdens de Canal Parade in Amsterdam. © Bertie Steur

Boerin Bertie doet mee aan Expeditie Robinson

HILVERSUM - Boerin Bertie Steur uit Renesse doet het komende seizoen mee aan Expeditie Robinson.

Dat hebben de programmamakers bekendgemaakt via onder meer Facebook. Bertie verwierf landelijke bekendheid in 2014, toen ze als eerste lesbische vrouw meedeed aan Boer zoekt vrouw.

Tot nu toe heeft RTL 13 namen bekendgemaakt van mensen die deelnemen aan het zeventiende seizoen van Expeditie Robinson. Op het onbewoonde eiland krijgt de Zeeuwse gezelschap van onder anderen rapper Dio, voormalig wielrenner Thomas Dekker, actrice en schrijfster Elle van Rijn, actrice/presentatrice Gaby Blaaser en modeblogger Anna Nooshin.

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson begint op 8 september en is te zien op RTL 5.

  1. Kijk live mee met de totale zonsverduistering in de VS

    Kijk live mee met de totale zons­ver­duis­te­ring in de VS

    Noord-Amerika is op dit moment getuige van een bijzonder astronomisch fenomeen, namelijk een totale zonsverduistering. Tijdens een eclips staat de maan tussen de zon en de aarde, waardoor het licht van de zon wordt tegengehouden. Zonsverduisteringen komen gemiddeld één keer per driehonderd jaar op dezelfde plaats voor. In Nederland pas weer in oktober 2135. Niemand die nu leeft gaat dat nog meemaken. Hengeloër Arthur Wiegman is daarom naar de VS afgereisd.