De fiets lag naast het asfalt van de A58.
Volledig scherm
De fiets lag naast het asfalt van de A58. © Twitter/@WIS_Wilco

Auto verliest fiets op A58

VLISSINGEN - Een automobilist is woensdagavond een fiets verloren op de A58 ter hoogte van Rilland. Het rijwiel was losgeraakt van een fietsdrager.

Weginspecteur Wilco van Rijkswaterstaat zocht via Twitter naar de eigenaar van de fiets. Een kwartier later wist hij wat er was gebeurd: 'De eigenaar van de fiets is weer gevonden.....Slijtage aan de fietsendrager was het probleem', twitterde hij.

Met de eigenaar ging de weginspecteur terug naar de plek waar de fiets was gezien. Maar de tweewieler bleek door iemand anders te zijn weggehaald. Het is nog onbekend door wie.

Voor zover bekend, heeft het voorval niet tot verkeersproblemen geleid.

  1. Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Voor persfotograaf Charles Mallo is het helder: slachtoffers van verkeersongevallen zet hij niet op de foto en al helemaal niet van mensen die zichzelf van het leven hebben beroofd. Toen jongeren dat zondagavond in Oss wel deden en stoer hun 'buit' lieten zien aan een groepje leeftijdsgenoten, besloot hij zijn ergernis te delen via Twitter: 'Te triest voor woorden'. Volgens de politie in Oss komen dit soort praktijken steeds vaker voor.